Reacties

Reacties van mensen die een Reconnective Healing of de Reconnectie hebben gekregen en die aan mij toestemming hebben gegeven om deze te plaatsen.

Weer bezield
Na de lezing van Eric Pearl in Maarssen werd ik nieuwsgierig: ik wilde ook wel eens zo’n sessie ondergaan. Benieuwd wat dat zou opleveren. Uiteindelijk heb ik twee ‘gewone' sessies ondergaan en heb ik me ook opnieuw laten verbinden met ‘de frequentie’. Alle vier de keren ging ik naar Ruud den Turk, een zeer prettig persoon! Tijdens de eerste sessies raakte ik in een diepe ontspanning en voelde ik af en toe zachte, aangename tintelingen door mijn lijf.  Kleine fysieke kwaaltjes waren echter niet opgelost. De Reconnectie volgde. Op het moment dat de laatste sessie van de Reconnectie was afgelopen en ik weer rechtop ging zitten, was het net alsof ik héél héél ver weg was geweest. Na een paar dagen voelde ik nog steeds de kleine fysieke kwaaltjes. Was er dan niks gebeurd?

Inmiddels weet ik wel beter: De afgelopen vier jaar heb ik met weinig fut mijn werk gedaan en doelloos de tijd doorgebracht. Weinig dingen konden me nog boeien en ik kon maar niet bedenken hoe ik mijn leven nog zinvol zou kunnen vervullen. Sinds de Reconnectie (februari) is alles in een stroomversnelling gekomen en heeft mijn leven ineens een heel duidelijke richting gekregen. Ik voel weer passie en bezieling! Het leven kan nu alleen nog maar fijner worden.

Dank je wel Ruud voor deze geweldige impuls en dit prachtige werk!

Willy van den Brand, 31 maart 2008

 

08 maart 2008

Vier weken geleden kwam er een vrouw in mijn praktijk (www.massage-arnhem.nl). Ze vroeg me of ik Reconnectie kende. Nee, was mijn antwoord maar iets in me reageerde sterk. Het leek erop dat er ergens in mij wel herkenning was. Ik bestelde het boek van Eric Pearl over reconnectie. Vanaf dat moment begonnen er dingen in mijn leven te veranderen. Er kwam rust, stilte en blijheid. Gewoon blijheid zo mooi (!). Ook kwam een gevoel van gedragenheid. Halverwege het boek begon ik de reconnectieve energie te voelen. Even later begon ik ermee te behandelen. Het was niet echt een keuze. Veel meer een vanzelfsprekendheid en de resultaten verraste me: verdwijnen van migraine, oplossen van psychische klachten, totale ontspanning van benen, enzovoort. Kortom: de kwaliteit van de healings waren zo sterk dat ik besloot om zelf een Persoonlijke Reconnectie te ondergaan. Ik koos voor een Reconnectie bij Ruud omdat zijn site goed voelde, verzorgd en ruimtegevend.

Beide sessies waren erg fijn. Ruud nam beide keren ruim tijd voor me en hij legde duidelijk uit wat hij ging doen en wat er zoal kon gebeuren (zonder richting gevend te zijn). De sessies waren beide wonderschoon. Tijdens de eerste waren er veel lessen en inzichten op gevoelsniveau. Tijdens de tweede sessie vond de healing meer op lichamelijk niveau plaats. Ik zou hier van alles over kunnen zeggen maar het is beter om het zelf te ondervinden. Het is een prachtig cadeau om jezelf te geven.

Ik wens dit iedereen toe.

Iljitsj

 

13 januari 2008

Beste Ruud,

Ik heb je een paar weken geleden toevallig bij mijn vriendin (Elda) mogen ontmoeten. Je hebt mij toen healing gegeven waardoor mijn kniepijn tot nu toe weg is gebleven.
Ik wil je bij deze bedanken vooral omdat ik door jou kennis heb gemaakt met het boek van Erik Pearl en zijn manier voor genezing.
Ik had je beloofd mijn ervaring tijdens de sessie voor jou op de mailen te zetten.
Zoals ik je na de sessie heb verteld, had ik tijdens de sessie meer pijn (en koud gevoel) in mijn knie. Bovendien had ik het gevoel dat ik op zeegolven lag en doordoor constant in beweging was. Wat ik heel erg interessant vond, was dat ik mijn aura voelde - als een deken die over mijn hele lichaam verspreid was-. In het algemeen was het een prettige ervaring.

Ik wens je heel veel succes in de toekomst. En nogmaals bedankt voor wat je voor mij hebt gedaan.

vriendelijke groeten, Susan

 

30 december 2007

Beste lezer, 

Al twee jaar heb ik last van nekpijn. Na twee behandelingen van dhr. Ruud den Turk bruis ik weer van energie en ik geniet van mijn pijnloze leven.
Dat betekent voor mij iets dat niet te omschrijven is. Door de reconnectie, creëer ik een verbinding met het hogere in mezelf. Het klinkt zweverig maar ik sta echt weer met beide benen op de grond.
De behandeling gaf mij houvast en stimuleert een positieve kijk op het leven. Ik stem als het ware af op een positief radiostation om de dag goed te beginnen. Ik zit lekkerder in mijn vel en lekkerder op mijn werk.

Bedankt Ruud voor een pijnloos 2007 en een goed begin van 2008.

Groet,
Elda